Åpent: 07:00 - 16:00
Tlf: (+47) 414 99 408

Malertjenester

INNENDØRS

I moderne tid bruker vi stadig mer og mer tid i hjemmet. Da er det viktig å ha god trivsel og komfort innendørs. Å velge riktig farge på veggen kan være en utfordring i mange tilfeller.

Vi anbefaler at du bruker god til til å velge farge. Se på forskjellige nyanser, vurder fargene i dagslys og med lamper på kvelden. Er du litt vågal og fargerik, eller liker nøytrale jordfarger, så har vi gode råd til fargevalget. Et nyoppusset rom kan være både oppmuntrende og motiverene!

UTENDØRS

Vi vet at det kan være både tungt og kjedelig å vedlikeholde fasaden på huset ditt. Gjør du ikke jobber skikkelig fra starten av, vil det ikke ta lang tid før fasaden slår sprekker.

Det er derfor viktig å forebygge problemene før de oppstår. Gruer du deg til å ta frem malekosten og ser tungt på timene du har foran deg? Fortvil ikke! Vi har lyst til å gjøre jobben for deg!

Bruk oss i Holmberg & Eide As til dine malertjenester.

Maler Sarpsborg - Bilde av innvendig maling fra Holmberg & Eide As Malerfirma

Nøkkelord; Maling, Malertjenester, Maling innendørs, Maling, Utendørs, Oppussing, Rehabilitering, kompetanse, erfaring, Sarpsborg, Fredrikstad, Rakkestad, Halden